Вечір-зустрічі «Пісня й книга завжди поміж нас»

Вже стало традицією кожного року проводити в стінах районної бібліотеки для дорослих вечір активного читача.    Та цього року він проходив дещо в незвичній формі.  В читальній залі районної бібліотеки для дорослих зібрались най активніші користувачі,  люди, з яким цікаво спілкуватися, які є друзями нашої бібліотеки, яких ми завжди раді бачити в наших стінах , це люди  різних поколінь, багато з них доїжджають до нас за потрібною книгою із різних сіл району та учасники  районного хору ветеранів війни та праці «Чебреці»,  які також  є  також  активними  користувачами бібліотеки.  
   Цей  незвичайний вечір – зустрічі з прекрасним, вечір-зустрічі з прекрасними людьми  під назвою «Пісня й книга завжди поміж нас», пройшов в теплій та дружній атмосфері.  Так поряд з розповідями про прочитанні книги звучала  українська пісня,  поезія, гумор, зачитувались уривки прочитаних книг.    Гуморески, які  озвучував учасник хору та  один з найактивніших користувачів нашої бібліотеки, який подарував  бібліотеці більше трьох десятків нових книг, Валерій Якович Мужловський,   сподобались усім присутнім та дали можливість забути про повсякденні проблеми  та від душі посміятись.  Доречі  Валерію Яковичу саме того дня виповнилося 65 років, з чим його привітали працівники бібліотеки та усі присутні.

    Учасники хору   та представники старшого покоління  спілкувались з учнями школи  радили їм не забувати книги, особливо  українських авторів , читати класику та дружити з піснею, адже пісня  - це наша історія, наша гордість і слава. Не залишили поза увагою і трагічну сторінку нашого сьогодення – це воєнні дії на Сході нашої країни , адже в багатьох наших користувачів виконують свій військовий обов’язок  сини, чоловіки, родичі. У виконанні учасників хору звучали пісні патріотичної тематики, декламувались вірші.  В ході заходу виступила голова районної ветеранської  організації Валентина Миколаївна  Курохтіна .  Всі присутні залишились задоволеними . Свято закінчилося  та ще довго присутні не розходились спілкувалися, згадували молоді роки, просили  у Господа миру для країни , бажали усім здоров» я та нових зустрічей у нашій затишній прекрасній залі.


Немає коментарів:

Дописати коментар